Het tij moet keren in Sittard: hoge odd bij treffer Yilmaz en winst Fortuna!

Het tij moet keren in Sittard: hoge odd bij treffer Yilmaz en winst Fortuna!

02-09-2022 12:00

ADVERTORIAL – Vrijdagavond trappen Fortuna Sittard en FC Utrecht af voor speelronde vijf van de Eredivisie. De Domstedelingen staan op plek vijftien, terwijl de Limburgers deze speelronde zelfs als hekkensluiter ingaan. Trekt Burak Yilmaz Fortuna uit het slop? Pak nu tot 5.60 keer je inzet wanneer de Turk zijn ploeg bij de hand neemt bij bookmaker Unibet!

Hommeles in Sittard

Doordat Fortuna zich aardig heeft geroerd op de transfermarkt, werd er bij aanvang van de Eredivisie toch meer van ze verwacht dan het afgelopen seizoen. Deze verwachting hebben de Limburgers nog niet waar weten te maken. Sterker nog: na vier wedstrijden werd er nog geen enkel punt binnengesleept. Naast de tegenvallende resultaten, is het momenteel ook langs de lijn een zooitje in Sittard. Na het ontslag van trainer Sjors Ultee werden voormalig assistenten Jeroen Schepens en Dominik Vergoossen naar voren geschoven.

Daar lijkt Burak Yilmaz het zijne van te vinden. De Turkse spits zou zich flink bemoeien met de gang van zaken binnen en buiten het team. Waar zijn ploeg niet echt lijkt te presteren, heeft hij zelf wel al drie goals meegepikt. Wanneer Yilmaz opnieuw scoort, krijg je daar 2.70 keer je inleg voor op Unibet. Weet Fortuna ook te winnen? Dan krijg je daar zelfs 5.60 keer je inzet voor terug. 

Utrecht kan de verwachtingen nog niet waarmaken

Ook rondom Utrecht heerste, zoals gewoonlijk, weer hooggespannen verwachtingen. De Domstedelingen deden met onder andere Bas Dost, Nick Viergever, Luuk Brouwers, Daishawn Redan, Jens Toornstra en Amin Younes een aantal aardige aankopen, maar die wisten tot nu toe de verwachtingen nog niet waar te maken. Daarbij moet wel worden gezegd dat de twee laatstgenoemden pas net bij de club zijn. Utrecht pakte twee slechts twee punten in de eerste vier duels.

De speler die zich qua rendement momenteel wél uitbetaalt, is Dost. De spits wist net als zijn collega-spits van Fortuna drie keer het net te vinden. Voor een doelpunt van de aanvaller krijg je 2.15 keer je inleg op Unibet. Wint Utrecht daarnaast? Dan krijg je er 3.15 voor terug. Verder zijn de ogen bij Utrecht ook gericht op Toornstra. De middenvelder kwam een kleine twee weken geleden over van Feyenoord, maar kon nog geen vuist maken tegen Ajax afgelopen weekend (0-2 verlies). Unibet geeft een odd van 3.55 wanneer de routinier zijn eerste treffer van het Eredivisie-seizoen maakt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.