Van Nistelrooij vindt dat PSV had moeten winnen: 'Maar Benítez redde ons'

Van Nistelrooij vindt dat PSV had moeten winnen: 'Maar Benítez redde ons'

08-09-2022 22:06
140

Ruud van Nistelrooij vindt dat PSV gezien de kansenverhouding recht had op meer in het Europa League-duel met Bodø/Glimt. De trainer van de Eindhovenaren was echter ook realistisch na afloop.

Van Nistelrooij werd na afloop gevraagd waar hij aan dacht na het 1-1 gelijkspel. "Ik denk aan de kansen die we hadden en de kansen die de tegenstanders kreeg. Daarop gebaseerd hadden we de wedstrijd moeten winnen", stelt hij op het persmoment, geciteerd door Voetbal International

De PSV-coach erkent dat zijn ploeg echter ook zomaar had kunnen verliezen van de Noren. "Als je kijkt naar hoe we speelden en hoe de tegenstander speelde. Zij hadden het beste van het spel in het laatste kwartier. Daarvoor hadden we balbezit, maar creëerden we niet veel. Maar we hebben voldoende gecreëerd om te winnen", aldus Van Nistelrooij. "De realiteit is echter ook dat Walter Benítez ons gered heeft op het einde."

PSV zal zich snel moeten herpakken. De Eindhovenaren spelen zondag een thuisduel met RKC Waalwijk. Daarna volgen krachtmetingen met Arsenal en Feyenoord.