Vitesse-trainer Letsch: 'Dit is een kans voor mij, maar spelen allerlei belangen'

20 september om 19:26
Laatste update: 20 september om 19:28

Thomas Letsch heeft gereageerd op de interesse die VfL Bochum in hem toont. De Vitesse-trainer geeft toe dat een overgang naar de Duitse club goed mogelijk is, maar benadrukt dat nog niets in kannen en kruiken is.

Op dit moment zijn Vitesse en Bochum volop in onderhandeling over de transfersom voor Letsch. De Duitser durft nog niet te zeggen of hij zijn laatste duel al heeft gecoacht namens Vitesse. "Dat weet ik niet. Ik kan daar niets op zeggen", vertelt hij tegen de Gelderlander. "Ja, er is interesse. Er is contact met Bochum. Maar ik sta onder contract bij Vitesse. Dat contract moet ik eerbiedigen. Zolang er geen akkoord is, ben ik gewoon de hoofdtrainer van Vitesse. Punt."

"Dat voor een Duitse trainer de Bundesliga zeer aantrekkelijk en bijzonder is, lijkt me helder", is Letsch duidelijk en eerlijk. "En natuurlijk is dit voor mij een kans. Ik heb nog nooit in de Bundesliga gewerkt. Maar er spelen nu allerlei belangen mee. Zeker die van Vitesse."

"Ik heb twee geweldige seizoenen bij de club meegemaakt en nu loopt het iets minder. Dat is helemaal geen reden weg te lopen. Maar in het voetbal komen er soms kansen en mogelijkheden voorbij en dan veranderen de omstandigheden volledig. Maar: op dit moment is er niets rond."