Memphis steunt Wijnaldum in zware tijd: ‘Sta altijd in contact met hem’

20 september om 23:22
Laatste update: 21 september om 06:27

Georginio Wijnaldum moet vanwege een scheenbeenbreuk het WK aan zich voorbij laten gaan en dat is voor zijn vriend Memphis Depay heel erg. De spits probeert de middenvelder te steunen waar hij kan met opbeurende woorden.

"Ik heb altijd contact met hem", vertelt Memphis tegen de Telegraaf over de band die hij heeft met Wijnaldum. "Als zoiets gebeurt, dan is dat heel erg. Dan leef je natuurlijk mee, want hij is een broeder van mij. Ik zie dat hij er nu goed instaat met een positieve mindset. We hebben allemaal ups en downs in ons leven."

Memphis refereert met de laatste zin aan de zware blessure die hij ooit kreeg. "Dat heb ik ook echt wel gehad met mijn zware knieblessure. Maar hij gaat hier zeker sterker uitkomen. Daar wensen wij hem allemaal alle succes mee. We zijn hier ook om hem op te beuren door hem te bellen en dat soort dingetjes." Memphis kende zelf een roerige transferzomer, maar uiteindelijk bleef de aanvaller alsnog bij zijn club Barcelona.

Wijnaldum wisselde wel van club. Vanwege zijn gebrek aan speeltijd bij Paris Saint-Germain, vertrok hij op huurbasis naar AS Roma. Hij kwam in een wedstrijd in de Serie A binnen de lijnen, daarna sloeg op de training het noodlot toe. Wijnaldum brak zijn scheenbeen en moet daardoor op het WK toekijken.