Keuken Kampioen Divisie gaat door in de interlandbreak: hoge odds voor winst VVV

23 september om 14:00

ADVERTORIAL - Tijdens de interlandbreak wordt er in Nederland toch gevoetbald, in de Keuken Kampioen Divisie! Er staan vrijdagavond vier mooie affiches op de planning in de competitie. Onder andere VVV-Venlo en Heracles Almelo komen in actie. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan voor de speelronde van vrijdag.

VVV-Venlo - SC Telstar: VVV Venlo winst (2.05)

VVV-Venlo speelt gaat in eigen huis op zoek naar de aansluiting met de top in de Keuken Kampioen Divisie. SC Telstar is de tegenstander vrijdagavond. De Limburgers staan op dit moment zesde, nadat ze 16 september in de laatste speelronde gelijkspeelden tegen Jong PSV. Telstar wist in de laatste drie wedstrijden enkel van Almere City te winnen en daardoor is de ploeg van trainer Mike Snoei terug te vinden op de zestiende plek. Denk jij dat VVV het thuisvoordeel goed kan benutten en dat de Limburgers winnen van Telstar? Dan krijg je daar een odd van 2.05 voor. 

Heracles Almelo - Helmond Sport: Meer dan 2.5 doelpunt voor Heracles Almelo (2.25)

Heracles Almelo neemt het vrijdagavond op tegen de nummer 17, Helmond Sport. Heracles staat op de derde plaats en heeft in vier van de laatste zes wedstrijden, drie of meer keer gescoord. Denk je dat dit ook lukt tegen Helmond Sport? Dan ontvang je 2.25 keer je inzet! 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

TOP Oss - Willem II: Willem II wint en beide teams scoren (3.55)

De twee Brabantse clubs nemen het vrijdagavond tegen elkaar op in de achtste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Willem II heeft de weg naar boven weer ingezet met zeven punten uit de laatste drie wedstrijden. TOP Oss pakte vier punten uit de laatste vier duels, maar in drie van die vier wedstrijden wisten ze wel te scoren. Denk je dat Willem II vrijdag wint, maar dat ze wel minimaal één doelpunt tegen krijgen? Dan pak je een hele fraaie odd van 3.55.

FC Dordrecht - MVV Maastricht: MVV wint (2.85)

Een duel in het midden van het klassement in de Keuken Kampioen Divisie. MVV staat op de negende plaats van de ranglijst en FC Dordrecht bevindt zich op de vijftiende plaats. Kan MVV doorzetten na de klinkende overwinning op Jong Ajax vorige speelronde en kunnen ze ook in Dordrecht winnen? Dan krijg je daar 2.85 keer je inzet voor!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust