'Zei inderdaad stevige dingen over Bosz, maar wel in gesprek van uur en kwartier'

'Zei inderdaad stevige dingen over Bosz, maar wel in gesprek van uur en kwartier'

27 september - 18:44
36

Bruno Génésio is teruggekomen op zijn uitspraken over Peter Bosz. De oud-trainer van Olympique Lyon uitte kritiek aan het adres van de Nederlander, maar zegt dit niet zo bedoeld te hebben.

Bosz zit niet heel stevig in het zadel bij Lyon, vanwege de aanhoudende matige resultaten. Génésio deed in gesprek met After Foot ook een duit in het zakje. "Als ik bij Lyon zo had gepresteerd als Peter Bosz dit seizoen doet, zou ik in stukken worden gehakt. Hij wordt gespaard, van mij hadden jullie niets heel gelaten", zei de voorganger van Bosz onder meer. Nu nuanceert Génésio zijn uitspraken.

"Ik heb dit inderdaad gezegd, maar wel in een gesprek van ongeveer een uur en een kwartier", vertelt de Fransman tegen RMC Sport.. "Ik wil het volgende graag duidelijk maken: dit is op geen enkele manier een persoonlijke aanval op de huidige trainer. Ik heb veel respect en waardering voor hem."

In Frankrijk is Bosz de laatste weken dus het onderwerp van gesprek, maar Lyon ontkent dat de oud-trainer van onder meer Heracles Almelo, Vitesse en Ajax op de schopstoel zit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie