Letsch drukt direct stempel bij Bochum: 'Hij praat veel en dat helpt iedereen'

Letsch drukt direct stempel bij Bochum: 'Hij praat veel en dat helpt iedereen'

29 september - 10:59
33

Thomas Letsch heeft direct een goede indruk achtergelaten bij de spelers van VfL Bochum. De Duitse oefenmeester begon deze week als trainer bij de hekkensluiter van de Bundesliga na zijn vertrek bij Vitesse.

De 36-jarige Anthony Losilla is in ieder geval enthousiast over de werkwijze van Letsch. De captain van Bochum speelt al sinds 2014 voor de club en vertelt tegenover BILD dat de werkwijze van de nieuwe trainer een frisse draai aan de club geeft. "De oefeningen van Letsch zijn wel anders dan we gewend zijn. We krijgen nu verschillende spelvormen met hoge intensiteit. Je kan nu al vertellen dat we echt de goede kant op gaan."

Ook is Losilla blij dat Letsch zich goed verstaanbaar kan maken binnen de groep. "Hij spreekt goed Engels en Duits dus iedereen kan begrijpen wat hij zegt. Dat is waardevol, want als de helft er niets van begrijpt dan heeft het ook geen zin. Hij praat sowieso wel veel, dat vind ik ook erg belangrijk voor de motivatie."

Aankomende zaterdag gaat de Bundesliga verder voor Bochum met een wedstrijd tegen RB Leipzig. Dit zal de eerste officiële wedstrijd zijn met Letsch op de bank. Bochum staat op dit moment onderaan met één punt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie