Letsch staat tegenover zijn vriend met Bochum: 'Gaan zelfs op vakantie'

Letsch staat tegenover zijn vriend met Bochum: 'Gaan zelfs op vakantie'

29 september - 16:39
20

Thomas Letsch wordt als trainer van VfL Bochum meteen voor de leeuwen gegooid. Hij treft het RB Leipzig van zijn boezemvriend Marco Rose. Beide trainers kijken uit naar de wedstrijd.

Letsch en Rose werkten samen bij Red Bull Salzburg. Bij de club uit Oostenrijk werden de twee goede vrienden en nu staan ze tegenover elkaar. "Ik ben blij hem te zien. Ik waardeer hem heel erg als persoon, zelfs als mijn baas was hij heel, heel aangenaam", zegt Rose. "We zijn in de loop der jaren vrienden geworden, onze families zijn goed met elkaar, we gingen zelfs op vakantie samen."

"Na Bayern München is Leipzig de ploeg met de meeste individuele kwaliteit van de Bundesliga", aldus Letsch. "We hebben dinsdag even gebeld, maar dat ging niet over de wedstrijd. Ik hoop dat mijn humeur zaterdagavond beter is dan dat van hem."

Letsch heeft een hoop werk te verzetten met Bochum, dat achttiende staat. "Vanwege de resultaten van het seizoen tot nu toe en het feit dat het team niet goed heeft gespeeld, is geen enkele speler zeker van een basisplaats", aldus Letsch serieus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie