Jong PSV'er klopt bij hoofdmacht op de deur: 'Denk dat ik er naar toe kan groeien'

Jong PSV'er klopt bij hoofdmacht op de deur: 'Denk dat ik er naar toe kan groeien'

1 oktober - 16:53
22

Jong PSV-verdediger Jenson Seelt spreekt zich uit over zijn kansen in de hoofdmacht. De centrumverdediger scoorde vrijdagavond twee keer tegen ADO Den Haag en is met vier treffers topscorer van de beloftenploeg van de Eindhovenaren.

Seelt is bezig aan een sterk seizoen. De negentienjarige verdediger wacht geduldig op zijn kansen in PSV 1. "Ik hoop dat ik nog mijn kansen ga krijgen en dan moet ik het laten zien. Ik denk wel dat ik er naar toe kan groeien", laat hij optekenen door het Eindhovens Dagblad. Seelt ontwikkelt zich naar eigen zeggen goed bij Jong PSV en wijst naar de hand van trainer Adil Ramzi. "Hij zit ons op een positieve manier op de huid. De chemie tussen hem en de groep is heel goed."

Uit binnen- en buitenland wordt naar verluidt geïnformeerd naar Seelt, die rustig blijft onder de belangstelling. "Ik kijk wel wat er deze winter gebeurt. Tot half december wil ik zoveel mogelijk meepikken en ik heb niet echt zin om over de verdere toekomst na te denken. Ik pak nu mooi veel minuten mee en dat is heel goed voor mijn ontwikkeling."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie