Van Nistelrooij staat perplex na harde nederlaag: 'Dit had ik niet zien aankomen'

Van Nistelrooij staat perplex na harde nederlaag: 'Dit had ik niet zien aankomen'

1 oktober - 18:58
107

Ruud van Nistelrooij had de nederlaag tegen SC Cambuur allesbehalve aan zien komen. De PSV-trainer wil het duel goed analyseren, maar kan de vinger al wel op de zere plek leggen.

PSV verloor zaterdagmiddag met 3-0 van Cambuur. "Dit komt hard aan", concludeert Van Nistelrooij bij ESPN. "3-0 verliezen is pijnlijk, hard... Die moeten we incasseren. Ik had dit ook niet zien aankomen." Bij rust stond het nog 0-0. Na rust lieten de Leeuwarders PSV alle hoeken van het veld zien. "Voor rust gaven we niet veel weg, dan moet er in de tweede helft een beslissing vallen. In zijn algemeenheid hebben we in de tweede helft te weinig laten zien om met iets naar huis te gaan."

Van Nistelrooij zag PSV in het tweede bedrijf door het ijs zakken. "De eerste indruk is dat we te weinig creëren, dat we voorin geen stootkracht hebben, de tegenstander geen pijn kunnen doen en veel balverlies lijden, waardoor je niet hoger op het veld komt." De nederlaag komt hard aan bij Van Nistelrooij. "Ja, dit komt knetterhard aan. Het was niet goed genoeg, maar we hebben wel meer meegemaakt dan dit. We moeten hiermee omgaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie