Berghuis 'teleurgesteld' na familietwist: 'Mijn moeder zag liever Ajax winnen'

Berghuis 'teleurgesteld' na familietwist: 'Mijn moeder zag liever Ajax winnen'

3 oktober - 13:37
64

Het tegenvallende gelijkspel van Ajax tegen Go Ahead Eagles (1-1) was extra vervelend voor Steven Berghuis. Zijn vader en broer werken bij de club uit Deventer.

Berghuis vertelt dan ook dat niet iedereen in de familie Berghuis blij was met het resultaat van afgelopen zaterdag. "Twee waren er heel blij", doelt hij op zijn vader en broer. "Mijn moeder zat ertussenin. Zij en ik waren teleurgesteld. Mijn moeder had ook liever Ajax zien winnen. Go Ahead moest de puntjes ergens anders maar ophalen."

"Als spelersgroep zijn we natuurlijk teleurgesteld over het gelijkspel tegen Go Ahead, maar we nemen het zeker niet mee naar dinsdag", vervolgt de middenvelder, daags voor het Champions League-duel met Napoli. "Dat is een mooi moment om aan iedereen te laten zien wie we zien. Wij staan op drie punten, Napoli op zes. We moeten morgen het gat dichten. Het is niet allesbeslissend, maar wel heel belangrijk."

Rugblessure
Met de rug van Berghuis gaat het inmiddels beter. Hij liep de blessure op tijdens Polen-Nederland. "Ik moest snel invallen (voor Teun Koopmeiners, red.). Het stijfde op, maar het werd steeds beter in de twee dagen richting de wedstrijd tegen België. Uiteindelijk was het niet genoeg. Ik heb de hele week oefeningen gedaan om mijn rug weer goed te krijgen. Het was tegen Go Ahead goed genoeg om in te vallen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie