'Benítez kan weer aan de slag in de Premier League door aanstaand ontslag'

'Benítez kan weer aan de slag in de Premier League door aanstaand ontslag'

4 oktober - 07:06
21

Rafael Benítez kan terugkeren in de Premier League. Hoewel Steve Cooper nog altijd de scepter zwaait bij Nottingham Forest, staat de Spanjaard al klaar om het stokje over te nemen bij de hekkensluiter. 

Forest verloor maandagavond met 4-0 van Leicester City, waardoor de druk op Cooper flink is toegenomen. De club besteedde afgelopen zomer ruim 160 miljoen euro voor in totaal 22 nieuwelingen, maar de resultaten blijven tot dusver uit. Met vier punten staat de promovendus op de laatste plaats in de Premier League. The Telegraph meldt dat Cooper diens ontslagbrief binnen afzienbare tijd kan verwachten.

Benítez staat naar verluidt al in de startblokken om het roer over te nemen. Intern regeert angst bij Forest, dat na zoveel investeringen koste wat kost niet wil degraderen naar het Championship. Benítez wordt als de juiste man gezien om lijfsbehoud te realiseren bij de club. De Spanjaard was eerder eindverantwoordelijk bij onder meer Valencia, Liverpool, Internazionale, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle United en Everton. Bij laatstgenoemde club vertrok hij in januari van dit jaar.

Sean Dyce geldt als alternatief, wanneer Benítez zou bedanken. Dyce is werkloos, na zijn vertrek bij Burnley afgelopen jaar. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie