Ajax ontvangt Napoli: boosted odds voor Kudus en Bergwijn bij bookmaker Unibet!

Ajax ontvangt Napoli: boosted odds voor Kudus en Bergwijn bij bookmaker Unibet!

04-10-2022 20:00 Laatste update: 16:30

ADVERTORIAL - Ajax ontvangt dinsdagavond SSC Napoli in een kolkende Johan Cruijff ArenA in de Champions League. Na de nederlaag op bezoek bij Liverpool kunnen de Amsterdammers een resultaat goed gebruiken om overwintering in het miljardenbal in eigen hand te houden. Bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor deze heerlijke Europese kraker!

Lichte crisis in Amsterdam

Ajax begon het Champions League-avontuur voortvarend met een klinkende 4-0 zege op Rangers FC en destijds hing er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Alfred Schreuder. Precies een maand later liggen de verhoudingen echter anders: in de Eredivisie werd van AZ verloren en gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles, terwijl Liverpool op Anfield een maatje te groot was in de Champions League. Met één punt uit de laatste drie duels mag worden gesproken van een kleine crisis in de hoofdstad.

De Champions League is echter ook hét podium waar Ajax vaak de rug weet te rechten. De bookmakers zien Napoli, koploper in de groep én in Italië, niet als favoriet voor het duel. Ajax overtuigde in eigen huis tegen Rangers en krijgt een odd van 2.30 om de zege over de streep te trekken. Bij een overwinning van de Italianen krijg je 3.05 keer je inzet terug.

Mohammed Kudus lijkt zich in de basis te hebben gespeeld in de Champions League-wedstrijden van de Amsterdammers. De Ghanees scoorde tegen zowel Rangers als Liverpool en beide doelpunten waren van grote schoonheid. Weet de aanvaller ook tegen Napoli te scoren? Daar heeft Unibet een boosted odd van maar liefst 3.25 voor staan!

Heb je meer vertrouwen in Steven Bergwijn? Ook daar staat een boosted odd van maar liefst 7.75 op als de vleugelspeler de score opent. Let op: boosted odds zijn alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. Daarnaast heeft Unibet een Profit Boost klaarstaan voor alle Europese wedstrijden van dit weekend! Meer informatie over de Profit Boost vind je hier

Zowel Ajax als Napoli wisten tot nu toe in elk Champions League-duel te scoren. Doen beide ploegen dat weer? Dan pak je 1.45 keer je inzet. Vallen er vier of meer treffers? Daar staat een odd van 2.38 voor klaar. Dusan Tadic geeft in de Eredivisie de ene assist na de andere. Leeft de Serviër op tegen de Italianen? Op een assist van de aanvoerder staat een odd van 2.75. Vindt de linkervoet van Steven Berghuis een medespeler met een assist? Dan pak je 3.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.