'Het was even heel moeilijk voor me bij PSV, maar ik heb het goed overwonnen'

'Het was even heel moeilijk voor me bij PSV, maar ik heb het goed overwonnen'

06-10-2022 22:06 Laatste update: 22:23
41

Yorbe Vertessen vindt dat heeft zichzelf heeft laten zien bij PSV. Op bezoek bij FC Zürich blonk hij uit met twee goals, waardoor de Eindhovenaren met 1-5 konden winnen. Vertessen vertelt ook eerlijk dat hij het recent nog heel moeilijk heeft gehad.

"De goals waren heel lekker, zeker omdat we iets moesten doen na de wedstrijd tegen Cambuur", vertelt een blije Vertessen voor de camera van ESPN. "Als je dan met twee goals op voorsprong komt, kill je de wedstrijd al een beetje. Dat is gewoon heel lekker. Ik maak gewoon twee hele snelle en goede goals vandaag. Ik heb mezelf wel laten zien."

Wedden

Meer odds

Vertessen blikt vervolgens terug op de afgelopen maanden. De aanvaller moest de seizoensstart missen bij PSV door een blindedarmontsteking. "Het was toch wel even heel moeilijk voor me. Ik heb een mindere periode gehad. Maar ik voel nu aan mezelf dat ik mijn basis en goede gevoel terug heb."

"Ik wil daar nu verder aan bouwen en stappen maken. Het (de blindedarmontsteking van Vertessen, red.) kwam op een verkeerd moment vind ik, maar ik heb het goed overwonnen. Ik heb het moeilijke moment achter me kunnen laten."