'Bellingham ontvangt 'nu of nooit'-aanbod en kan megatransfer maken'

'Bellingham ontvangt 'nu of nooit'-aanbod en kan megatransfer maken'

08-10-2022 11:17
32

Real Madrid gaat serieus werk maken van de komst van Jude Bellingham, meldt The TelegraphDe Koninklijke wil het Engelse toptalent van Borussia Dortmund overtuigen met een 'nu of nooit'-aanbod.

Behalve Real zijn ook Liverpool en Chelsea in de race voor de handtekening van Bellingham, terwijl Manchester City de situatie nauwlettend in de gaten houdt. Real heeft een charmeoffensief ingezet, klinkt het. Bellingham wordt beloofd dat hij kan uitgroeien tot de volgende 'jonge Galáctico', verwijzend naar eerdere Real-sterren als Ronaldo, David Beckham en Roberto Carlos. 

Real heeft de voorbije seizoenen middenvelders Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga en aanvaller Vinícius Júnior gehaald. Bellingham moet het volgende toptalent worden die doorbreekt in de Spaanse hoofdstad. Verwacht wordt dat de Engelsman omgerekend een slordige honderd miljoen euro moet kosten. 

Bellingham is bij afwezigheid van Marco Reus aanvoerder bij Dortmund. De middenvelder speelde dit seizoen tot dusver twaalf wedstrijden in alle competities, waarin hij vier keer scoorde en tweemaal aangever was.