Ten Hag is blij met ontwikkeling Manchester United en looft Ronaldo: 'Fenomenaal'

Ten Hag is blij met ontwikkeling Manchester United en looft Ronaldo: 'Fenomenaal'

13-10-2022 14:31
35

Erik ten Hag is blij met de ontwikkeling die Manchester United momenteel doormaakt. De sfeer zit er volgens de Nederlander goed in na de overwinning op Everton van vorige week. Donderdag wacht Omonia Nicosia in de Europa League.

"Na een overwinning is de stemming altijd goed, maar dat is iedere week hetzelfde voor ons. Er zijn zoveel wedstrijden, snel achter elkaar. We hebben ongeveer 24 uur om het te vieren en dan door te gaan. Dat is wat we doen", vertelt Ten Hag via de clubkanalen van Manchester United.

Manchester United begon slecht aan het seizoen, maar kan inmiddels omhoog kijken. "Ik denk dat we ons op een goede manier ontwikkelen. Ik zie dat de sfeer goed is, ook tussen de club en de spelers. We hebben nu wat thuiswedstrijden en het is altijd fantastisch om op Old Trafford te spelen. We kijken er erg naar uit."

Ten Hag is blij met Cristiano Ronaldo, die afgelopen week zijn 700e clubdoelpunt maakte. "Het is fenomenaal, een enorme individuele prestatie. 700 doelpunten voor een club en niet veel spelers halen de 700 wedstrijden. Hij maakt 700 doelpunten. Dus ik ben heel blij voor hem, ik feliciteer hem."