Ten Hag ziet Manchester United winnen, Ronaldo opent nieuwe doelpuntenrekening

27-10-2022 22:52 Laatste update: 23:01
11

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft een probleemloze overwinning geboekt op Sheriff Tiraspol uit Moldavië. In die wedstrijd greep Antony de hoofdrol, ondanks dat hij niet scoorde. Real Sociedad won ook, dus moet het raar lopen wil Manchester United nog als groepswinnaar doorgaan.

Manchester United - Sheriff 3-0
Ten Hag had weer een basisplaats in petto voor Cristiano Ronaldo, die vorige week nog verbannen wrd, maar tegen Sheriff in genade is aangenomen. Ook Tyrell Malacia mocht in de basis beginnen. Het duurde aanvankelijk even voordat Manchester United voor eigen publiek tot scoren wist te komen. Ronaldo was na een kwartier spelen dichtbij met een kopbal en kreeg daarna opnieuw een grote kans.

Op aangeven van Christian Eriksen was het voor rust wel raak: Diogo Dalot was zijn persoonlijke bewaker te snel af en scoorde. Opvallend was dat Ten Hag Antony in de rust wisselde. De Braziliaan eiste daarvoor de spotlights door een truc te doen waar niet iedereen blij van werd.

De getergde Ronaldo was in de tweede helft op zoek naar een doelpunt. Die mocht hij maken nadat Marcus Rashford na een uur spelen voor de 2-0 had gezorgd. Vlak voor tijd was het de beurt aan Ronaldo.