Wéér één doelpunt verschil bij Roma en Rasmussen velt Willem II: check de wedtips!

Wéér één doelpunt verschil bij Roma en Rasmussen velt Willem II: check de wedtips!

31-10-2022 16:00 Laatste update: 16:01

ADVERTORIAL - Het voetbalweekend mag dan wel over zijn, maar dat betekent niet dat er op maandagavond niet wordt gespeeld. Er staan wedstrijden op het programma in onder meer de Keuken Kampioen Divisie, Serie A en Primera División. VoetbalPrimeur zet weer een aantal leuke odds voor je op een rij die je kan spelen bij bookmaker Unibet.

Jong Ajax – Willem II: Christian Rasmussen maakt een doelpunt (2.65)

Met Jong Ajax tegen Willem II staat er een duel uit de middenmoot van de KKD op het programma. Dat dit label rond deze tijd van het seizoen op deze wedstrijd zou worden geplakt, hadden beide teams aan het begin van de voetbaljaargang niet verwacht. Beide ploegen kenmerken zich dit seizoen door de wisselende resultaten en voor de bezoekers uit Tilburg geldt zelfs dat ze al zes wedstrijden op een rij niet de nul hebben gehouden. Dan is het nooit fijn om een tegenstander te treffen met een spits die de laatste twee wedstrijden tot scoren is gekomen: Christian Rasmussen. Voor opnieuw een doelpunt van de Deen krijg je 2.65 op Unibet.

Profiteer van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

Hellas Verona – AS Roma: Roma wint met één doelpunt verschil (3.65)

Maandagavond gaat Roma op bezoek bij Hellas Verona, een duel tussen de nummer acht en negentien van Italië. De Romeinen staan niet echt bekend om hun aanvallende, attractieve voetbal, iets dat het voetbal trainer José Mourinho graag wil spelen kenmerkt. Een opvallende statistiek is dat wanneer Roma tegen een club uit de onderste regionen van de Serie A speelt, er telkens met één doelpunt verschil wordt gewonnen. Dat gold dit seizoen voor de wedstrijden tegen Salernitana (0-1), US Cremonese (1-0), Empoli (1-2), Lecce (2-1) en Sampdoria (0-1). Op Unibet krijg je 3.65 voor een overwinning van Roma met één doelpunt verschil.

Pak direct je eerste €10 aan Free Bets voor het WK! Registreer je nu!

Elche – Getafe: Beide teams maken een doelpunt (2.18)  

Het duel tussen Elche en Getafe is er een uit de kelder van de Primera División. Voor de thuisclub staat er veel op het spel, aangezien er dit seizoen pas vier punten bij elkaar werden gesprokkeld. Mocht er worden verloren, dan ziet Elche de concurrentie verder en verder uitlopen waardoor de strijd tegen degradatie met de week moeilijker wordt. Iets wat de club die gelegen is aan de Costa Blanca vaak wel doet, is een doelpunt maken. Dat is nou net iets wat tegen de nummer 17 – Getafe – prima mogelijk is. Wel is het zo dat Elche zelf ook makkelijk een tegengoal krijgt: het hield dit seizoen nog geen één keer de nul. Wanneer beide teams een doelpunt maken, krijg je daar 2.18 voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.