Ronaldo zit natuurlijk nog vaak op de bank, ik al helemaal niet meer

"Ronaldo zit natuurlijk nog vaak op de bank, ik al helemaal niet meer"

01-11-2022 12:49
43

Ruud Vormer zit min of meer in hetzelfde schuitje als Cristiano Ronaldo. Beide spelers waren lange tijd onmisbaar voor hun club, maar vervullen nu een bijrol. 

Vormer was aanvoerder van Club Brugge, verdween naar de bank, maar speelt nu niet meer. "Ronaldo zit natuurlijk nog vaak op de bank, ik al helemaal niet meer", zegt Vormer bij PlaySports. 

"Dat is een heel lastig iets voor de trainer natuurlijk. Hoe je daarmee moet omgaan is heel moeilijk, maar ik denk dat Ronaldo nu gewoon lekker relaxed moet blijven. En als hij erin komt of in de basis staat moet hij het gewoon laten zien. Want die man heeft al genoeg bewezen, denk ik. Het is verschrikkelijk hoe het nu met mij gaat, ook de manier waarop. Het is al vaker gebeurd in de voetbalwereld dat grote spelers uit het niets niet meer bestaan. Er is veel meer dan voetbal, dus gewoon lekker doorgaan, inderdaad."

Vormer speelde dit seizoen nog maar 156 minuten bij Club Brugge en haalt de laatste maanden zelfs de selectie niet meer. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2023.