'Als Lang buiten lijnen rustig blijft, kan hij een heel goede voetballer worden'

10-11-2022 09:26 Laatste update: 09:55
15

Noa Lang is woensdagavond belangrijk geweest voor Club Brugge. De Nederlander scoorde twee keer in de verlenging om zijn team de overwinning te bezorgen. Brugge had het lastig met derdedivisionist Patro Eisden.

Bij Club Brugge kreeg Lang weer eens de kans om zich van het begin te laten zien, iets wat dit seizoen nog zeldzaam blijkt voor hem. Brugge had in de Croky Cup een verlenging nodig om het verschil te maken. Na 90 minuten was het namelijk nog 0-0.

De tijd begon te dringen, maar in de verlenging wist Lang zich dan toch te onderscheiden. Hij tekende voor de 1-0 na een mooie aanval tussen Cyle Larin en Hans Vanaken. Lang rondde vervolgens subliem af. Even later zorgde diezelfde Lang ook voor de tweede en tevens laatste treffer van de wedstrijd.

Ploeggenoot Simon Mignolet sprak na afloop van de wedstrijd positief over Lang. "Hij heeft op het veld laten zien dat hij belangrijk kan zijn. Als hij buiten de lijnen rustig blijft, dan kan hij een heel erg goede voetballer worden."