Martial gaat door het stof na clash met jeugdspeler op training Man United

Martial gaat door het stof na clash met jeugdspeler op training Man United

20-11-2022 19:40 Laatste update: 19:55
15

Anthony Martial heeft op de training bij Manchester United onenigheid gehad met de achttienjarige Dan Gore. De jonge middenvelder zou volgens The Guardian een harde tackle hebben ingezet op de Fransman en daar was hij totaal niet van gediend.

De Franse aanvaller zou boos zijn geworden op Gore, omdat hij vond dat de tackle te hard was voor een training. De achttienjarige middenvelder deinsde niet terug voor de boze Martial, waardoor de twee elkaar in de haren vloegen. De Fransman bood uiteindelijk zijn excuses aan. Manager Erik ten Hag legde de middenvelder wel nog even uit dat het niet de bedoeling is dat hij spelers van het eerste gaat blesseren.

Voor Martial komen er sowieso een aantal moeilijke weken aan in Manchester. De aanvaller is een van de weinige spelers die niet opgeroepen is om met zijn geboorteland naar het WK af te reizen. Martial kreeg nog wat hoop toen Cristopher Nkunku en Karim Benzema geblesseerd moesten afhaken, maar de Franse bondscoach Didier Deschamps besloot alleen Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt op te roepen als vervanger.