Onrust in Marokko: zowel Mazraoui als Hakimi onzeker voor duel met België

Onrust in Marokko: zowel Mazraoui als Hakimi onzeker voor duel met België

25-11-2022 16:33
5

Marokko kampt met personele problemen in aanloop naar de tweede wedstrijd op het WK. Noussair Mazraoui moest tijdens de wedstrijd tegen Kroatië al naar de kant, maar ook Achraf Hakimi kent wat klachten. De kans is daarbij aanwezig dat beide spelers het topduel tegen België missen, meldt de media in Marokko.

De oud-speler van Ajax moest het veld af met klachten aan zijn heup en rib. De verdediger kwam wat verkeerd terecht na een kans en de wedstrijd tegen België zal voor Mazraoui waarschijnlijk te vroeg gaan komen. Voor Marokko is dat duel een cruciale, aangezien de eerste wedstrijd gelijk werd gespeeld tegen de Kroaten. België won de eerste wedstrijd nipt van de Canadezen.

Hakimi hoefde niet vroegtijdig naar de kant, maar had toch een hoop last na de wedstrijd. De verdediger van Paris Saint-Germain had last van zijn kuit. De vleugelverdediger is daarmee ook een onzekerheid voor de groepswedstrijd tegen de Belgen. De eventuele vervangers van de twee verdedigers zijn nog onbekend. België en Marokko trappen hun onderlinge duel aanstaande zondag om 14:00 uur af.