Plaaggeest Valencia geeft Ecuadoraanse burger moed met update over blessure

Plaaggeest Valencia geeft Ecuadoraanse burger moed met update over blessure

26-11-2022 17:28
3

Enner Valencia heeft de Ecuadoraanse burger moed gegeven aangaande zijn blessure. De aanvaller van de nationale ploeg moest geblesseerd van het veld in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Valencia zelf blijft hoop houden dat hij ook de wedstrijd tegen Senegal kan spelen. 

Valencia is tot nu toe dé grote man bij de selectie van Ecuador. Met drie doelpunten in twee wedstrijden loodste hij zijn ploeg naar een overwinning tegen Qatar en een gelijkspel tegen Oranje. Door een harde tik op zijn rechter enkel moest de spits van Ecuador in zijn laatste duel vroegtijdig de wedstrijd staken. Of het een blijvende blessure is voor de speler van Fenerbahçe is nog onbekend.

Zelf blijft Valencia in ieder geval hoop houden. "Nu heb ik echt pijn, maar dinsdag wil ik weer spelen", vertelt de aanvalsleider na afloop van de 1-1 tegen Oranje. "Hopelijk voel ik me dan iets beter, want ik wil mijn team kunnen helpen. We moeten groot blijven dromen. Voor mij is nu het belangrijkste dat we één ploeg zijn en dat we samen sterk blijven." Ecuador heeft een ticket naar de knock out-fase nog zelf in de hand. Als ze in de laatste groepswedstrijd winnen van Senegal, dan gaat de ploeg van Valencia zeker door.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie