Zaakwaarnemer bevestigt: Griekse koploper in de race voor Jahanbakhsh

11 december om 20:13

Alireza Jahanbakhsh staat in de belangstelling van het Griekse Panathinaikos. Dat meldt zijn zaakwaarnemer tegenover SDNA. De Iraanse aanvaller heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2024 en hij kan die verbintenis met wederzijdse instemming nog één jaar verlengen.

Panathinaikos is op dit moment de koploper van de competitie in eigen land. Tegenover het Griekse medium bevestigde zaakwaarnemer Amir Hashemi de interesse. "Er is inderdaad belangstelling van Panathinaikos voor Alireza. Meer kan ik jullie op dit moment niet vertellen." Of er al gesprekken zijn gevoerd tussen beide clubs en over de hoogte van een eventuele afkoopsom is dus nog niet bekend.

Vooralsnog gaat Jahanbakhsh gewoon mee met de Rotterdammers op trainingskamp naar Portugal. Toch zou Feyenoord er wel voor openstaan om te luisteren naar aanbiedingen van geïnteresseerde clubs. Jahanbakhsh speelde 57 wedstrijden voor de ploeg uit Rotterdam en kwam in die duels tien keer tot scoren en gaf zeven assists. In zijn eerdere tijd in de Eredivisie speelde hij voor AZ en werd hij topscorer van de competitie in 2018.