'Nieuwe geruchten over De Jong zijn onzin: Barça wil hem ook behouden'

Romano komt met De Jong-update en spreekt nieuwe Man United-geruchten tegen

21 december 2022 om 18:00
Laatste update: 21 december 2022 om 18:05

De geruchten rond een transfer van Frenkie de Jong naar Manchester United zijn weer op gang gekomen, maar volgens Fabrizio Romano kan dat met een korreltje zout worden genomen. De transferexpert meldt dat er in de De Jong-zaak niets is veranderd ten opzichte van afgelopen zomer.

Man United zette zich in de afgelopen zomer flink in om de Nederlandse middenvelder naar Old Trafford te halen. De Jong was echter vastberaden om bij Barcelona te blijven, waardoor de deal niet doorging. Sport kwam recent met het nieuws dat hij nu wel open zou staan voor een move naar Manchester, maar Romano laat een ander geluid horen.

De Italiaanse journalist schrijft woensdagavond dat er 'niets is veranderd', ondanks de nieuwe geruchten. Romano ontkent dat er nieuwe gesprekken gevoerd zijn en beweert dat De Jong volledig gefocust is op Barcelona. Mundo Deportivo voegt daaraan toe dat Barcelona nu ook geen trek heeft in een exit van de Oranje-international.

Over tien dagen kan De Jong weer in actie komen in Spanje: dan hervat Barcelona de competitie namelijk, tegen stadsgenoot Espanyol. De creatieveling is inmiddels weer begonnen met trainen, nadat hij twee dagen eerder terugkeerde van zijn vakantie.