Idrissi maakt rentree en is weer inzetbaar: 'Sta weer onderaan de ladder'

Idrissi maakt rentree en is weer inzetbaar: 'Sta weer onderaan de ladder'

23-12-2022 19:00 Laatste update: 19:00
12

Oussame Idrissi heeft vrijdag zijn rentree voor Feyenoord gemaakt. De aanvaller is hersteld van een hamstringblessure en hoopt zich langzaam maar zeker terug te knokken in de ploeg van trainer Arne Slot.

Tijdens het oefenduel met Go Ahead Eagles maakte hij voor het eerst sinds weken weer eens minuten. Hij speelde bijna een uur. Bij RTV Rijnmond reageert hij. "Het was balen voor mij, maar we zijn op de weg terug. Het is jammer dat ik de laatste tien wedstrijden niet bij het team kon zijn. We hebben hard gewerkt en we zijn nu weer terug. Het is nooit leuk voor een voetballer om geblesseerd te zijn."

Feyenoord presteerde goed voor de WK-break en realiseert zich dat hij weer op nul begint. "Ik sta nu weer onderaan de ladder eigenlijk. De laatste dagen heb ik drie groepstrainingen gehad en vandaag de wedstrijd. Mijn lichaam is wat dat betreft uitgeput, maar dat hoort erbij. Het is voor mij een nieuwe voorbereiding."

Feyenoord treft Utrecht 8 januari in de Eredivisie. Idrissi hoopt ook dan van de partij te zijn. "Als ik vooruit mag kijken en ik geen tegenslagen krijg, dan verwacht ik de eerste wedstrijd weer aan te sluiten."