Update: Belangrijke transfer voor ADO: Sleegers transfervrij naar Den Haag

Update: Belangrijke transfer voor ADO: Sleegers transfervrij naar Den Haag

05-01-2023 13:50 Laatste update: 04-01-2023 16:50
71

ADO Den Haag haalt Joey Sleegers binnen. De vleugelspeler was transfervrij na zijn vertrek bij Dibba Fujairah.

De 28-jarige Sleegers had meerdere opties in binnen- en buitenland, maar had het beste gevoel bij ADO en tekent op korte termijn bij de club waar Dick Advocaat sinds kort de nieuwe hoofdtrainer is. Sleegers kan bij ADO een contract tekenen tot de zomer van 2025.

Sleegers heeft vooral naam weten te maken bij FC Eindhoven, waar hij 24 goals en twaalf assists verzorgde. Daardoor kon hij een stap hogerop maken in Nederland, maar uiteindelijk koos hij voor Dibba Fujairah. Sleegers moet nu ADO bij de hand zien te nemen. De club staat op een teleurstellende achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Advocaat nam het onlangs over van de ontslagen Dirk Kuyt, maar het gewenste 'Advocaat-effect' blijft nog even uit.

Update: ADO Den Haag heeft de komst van Joey Sleegers bevestigd. De 28-jarige aanvaller tekent tot medio 2025 bij de Residentieclub. "Ik wilde graag terug naar Nederland en toen ben ik in gesprek geraakt met ADO Den Haag. De gesprekken bevielen goed en het plaatje bij ADO Den Haag klopte voor mij. Het is een prachtige club waar ik altijd met plezier kwam", licht hij toe op de clubsite.