'Ounahi is dichtbij een transfer naar PSG'

'WK-sensatie dichtbij transfer naar PSG, Hakimi speelde sleutelrol'

9 januari om 09:37
Laatste update: 9 januari om 11:13

PSG gaat zich aan het einde van het seizoen versterken met Azzedine Ounahi, die op het WK schitterde voor Marokko. De creatieve middenvelder komt over van Angers SCO blijft dus in Ligue 1

Het nieuws komt aanvankelijk van het Egyptische medium FilGoal, dat meldt dat het gaat om een transfer die plaatsvindt aan het eind van het seizoen. PSG maakt 30 miljoen euro over aan Angers. De deal wordt in de komende dagen wereldkundig gemaakt, klinkt het.

Relevo voegt aan die berichtgeving toe dat er slechts nog enkele details te bespreken zijn, maar dat een transfer er gaat komen. Achraf Hakimi, ploeggenoot van Ounahi bij Marokko, heeft een sleutelrol vervult om de 22-jarige te overtuigen. 

Bij Marokko was Ounahi niet de enige uitblinker. Ook Sofyan Amrabat werd over de hele wereld geprezen. De transfergeruchten rondom hem zijn echter gaan liggen.

Slag om de arm
Volgens journalist Loïc Tanzi, die dichtbij PSG staat, pakken de Parijzenaren nog niet echt door. Een deel van het bestuur ziet de komst van Ounahi als een bedreiging voor de jeugdexponenten.