'Besiktas werkt nog niet mee aan droomtransfer Weghorst'

'Weghorst wacht in spanning af: Besiktas wijst eerste aanbieding van United af'

9 januari 2023 om 14:45
Laatste update: 9 januari 2023 om 15:19

Besiktas werkt nog niet mee aan een overgang van Wout Weghorst naar Manchester United. De Turkse club heeft een eerste aanbieding van The Red Devils afgewezen, weet het lokale Manchester Evening News.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat United Weghorst graag op huurbasis naar Old Trafford wil halen. De zaak is alleen gecompliceerd: Burnley verhuurt de Nederlander momenteel aan Besiktas en de Championship-club heeft geen clausule om hem voortijdig terug te halen. United moet Besiktas via Burnley daardoor een aanbieding doen om de huurperiode af te breken, zodat Weghorst de tijdelijke overstap naar Manchester kan maken.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

MEN weet dat United een eerste aanbieding heeft neergelegd bij Burnley, die deze weer heeft doorgezet bij Besiktas. De Turken hebben Burnley en United echter een 'nee' verkocht. De onderhandelingen tussen de clubs zijn op dit moment wel nog in volle gang.

Erik ten Hag wil Weghorst graag halen om zijn aanval te versterken. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft de manager niet veel opties voorin. Weghorst wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Besiktas, dat een optie tot koop van tien miljoen euro heeft. In Turkije doet de spits het goed, waardoor Besiktas niet graag meewerkt aan een voortijdige exit.