Ocampos illustreert ongeduld over transfer met cryptisch bericht op Instagram

Ocampos illustreert ongeduld over transfer met cryptisch bericht op Instagram

11 januari om 12:56
Laatste update: 11 januari om 13:02

Lucas Ocampos lijkt zelf ook graag te willen vertrekken uit Amsterdam. Het huwelijk tussen de aanvaller en Ajax is mislukt, maar de gesprekken over een terugkeer naar Sevilla zijn nog gaande. Ocampos vindt het zelf allemaal wat lang duren, illustreert hij via zijn Instagram.

Een van de redenen dat Ocampos graag terug wil naar Sevilla is de nieuwe trainer Jorge Sampaoli. De Argentijnse oefenmeester zou het wel zien zitten in zijn landgenoot. De periode van Ocampos bij Ajax is in ieder geval geen gunstige gebleken voor beide partijen. De aanvaller komt totaal niet voor in de plannen van trainer Alfred Schreuder en kwijnt inmiddels al maanden weg op de Amsterdamse bank.

De clubs zijn inmiddels in gesprek over een terugkeer van Ocampos naar Spanje, maar dat gaat de 28-jarige Argentijn niet snel genoeg. Er is nog geen akkoord bereikt over het vervroegd afbreken van zijn huurperiode. Ocampos reageert zelf via zijn Instagram met een bedenkelijk kijkende emoticon en een zandloper. Hiermee doelt de aanvaller waarschijnlijk op de stroef lopende onderhandelingen.

In totaal speelde Ocampos in de eerste seizoenshelft in zes wedstrijden van Ajax mee. Twee daarvan waren in de Champions League. 

Story Ocampos