Feyenoord heeft duo terug op trainingsveld, Slot verklapt basisklant tegen PEC

Feyenoord heeft duo terug op trainingsveld, Slot verklapt basisklant tegen PEC

11-01-2023 14:14
33

Javairô Dilrosun en Igor Paixão hebben geen ernstige blessures opgelopen tegen FC Utrecht. Beide Feyenoord-aanvallers zijn terug op het trainingsveld, al is het onzeker of het tweetal in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle kan spelen.

Paixão moest tegen Utrecht voor rust al gewisseld worden, terwijl Dilrosun na een uur niet geheel okselfris naar de kant ging. Op Gernot Trauner en Quinten Timber na werken de Rotterdammers met een fitte selectie toe naar het duel met PEC in het kader van de KNVB Beker. De basisopstelling van Feyenoord zal er donderdagavond anders uitzien dan afgelopen weekend tegen Utrecht.

Mats Wieffer verschijnt aan de aftrap, bevestigt Arne Slot op het persmoment van woensdag. "Hij maakt zich het tempo van Feyenoord steeds meer eigen en ziet oplossingen in de kleine ruimte", citeert RTV Rijnmond uit de mond van de Feyenoord-trainer. Tegen Utrecht stond Lutsharel Geertruida naast Orkun Kökcü op het middenveld. Marcus Pedersen en Jacob Rasmussen vormden toen de rechterkant van de defensie.