'Man United wil Real Madrid te slim af zijn en voert contractonderhandelingen'

'Man United wil Real Madrid te slim af zijn en voert contractonderhandelingen'

17 januari - 20:01
12

Real Madrid houdt de situatie van Alejandro Garnacho in de gaten, maar Manchester United wil De Koninklijke te slim af zijn. De ploeg van manager Erik ten Hag probeert het contract van de getalenteerde aanvaller namelijk te verlengen. Een akkoord is er alleen nog niet.

Dat meldt kwaliteitskrant The Independent. Garnacho maakt dit seizoen op achttienjarige leeftijd indruk bij United. Zo was hij met een assist ook bepalend in de Manchester Derby van afgelopen weekend. Dat is Real Madrid dus ook niet ontgaan. De Spaanse grootmacht heeft een oogje op de aanvaller, maar ondertussen werkt Man United aan een contractverlenging van Garnacho.

Op dit moment verdient de jeugdinternational omgerekend zo'n achtduizend euro per week. Bij United is men het erover eens dat dit salaris niet in lijn ligt met zijn huidige status. The Red Devils hebben al een aanbieding gedaan voor een nieuw contract ter waarde van een kleine 23 duizend euro per week, maar dat is afgewezen door de vertegenwoordigers van Garnacho.

Toch waren de gesprekken met de entourage van het talent 'positief'. Momenteel ligt Garnacho nog anderhalf jaar vast in Manchester, tot medio 2024. Vorig seizoen mocht hij al debuteren voor The Red Devils. Onder Ten Hag is de rol van Garnacho bij het eerste elftal alleen maar gegroeid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie