Tegenvaller voor United in aanloop naar kraker: 'Hebben het al eerder gedaan'

Tegenvaller voor United in aanloop naar kraker: 'Hebben het al eerder gedaan'

19-01-2023 06:59
20

Erik ten Hag heeft woensdagavond een zware domper moeten verwerken. In de slotminuten werd de wedstrijd tegen Crystal Palace uit handen gegeven. Ook kan er in de kraker tegen Arsenal niet op de belangrijke Casemiro gerekend worden.

De Braziliaan hield een gele kaart over aan een harde overtreding en stond al op scherp. "Casemiro is een heel belangrijke speler voor ons, maar we hebben Arsenal al eerder verslagen zonder Casemiro. We moeten dat opnieuw bewerkstelligen", begint de oefenmeester na afloop van de wedstrijd.

Michael Olise bracht de score op gelijke hoogte na een voortreffelijke vrije trap. "Het is moeilijk om vlak voor tijd nog een goal tegen te krijgen. We moeten ervan leren. Het is duidelijk dat we moeten investeren in het maken van de tweede goal."

Bij The Red Devils verscheen Wout Weghorst aan de aftrap. Ten Hag is positief over zijn debuut. "Hij heeft natuurlijk minder met ons getraind en geen wedstrijden gespeeld. Hij is hier nog maar een paar dagen, maar Weghorst heeft het goed gedaan."