Taylor heeft vertrouwen in ommekeer met Schreuder: 'Moeten hem niet laten vallen'

Taylor heeft vertrouwen in ommekeer met Schreuder: 'Moeten hem niet laten vallen'

20-01-2023 18:30 Laatste update: 18:35
73

Kenneth Taylor zoekt de oorzaak van de teleurstellende resultaten die Ajax de afgelopen weken boekte vooral bij zichzelf en zijn teamgenoten. De middenvelder geeft aan tevreden te zijn onder trainer Alfred Schreuder, die in aanloop naar De Klassieker van komende zondag behoorlijk onder druk staat. 

Koploper Feyenoord kan zondag een gat van acht punten slaan met de aartsrivaal uit Amsterdam. Een nederlaag zou het zoveelste puntverlies op rij betekenen voor Ajax. Taylor legt de schuld in gesprek met ESPN bij de spelers. "Uiteindelijk staan wij op het veld. Wij moeten het doen. Natuurlijk geeft de trainer de tactiek aan, maar wij hebben daar ook een aandeel in. Wij moeten hem daarin niet laten vallen."

Taylor heeft er nog altijd vertrouwen in dat het tij kan worden gekeerd met Schreuder, aan wie hij veel te danken heeft. "Ik ben tevreden want ik heb tot nu toe veel gespeeld. Ik vind het gewoon een goede trainer. Dat de resultaten nu niet zo goed zijn is gewoon klote, maar ik denk dat die gewoon weer gaan terugkomen."