LIVE-discussie: Jans voert één wijziging door bij FC Twente voor cruciaal duel

LIVE-discussie: Jans voert één wijziging door bij FC Twente voor cruciaal duel

25 januari - 18:23
182

FC Twente krijgt woensdagavond de kans om te profiteren van de nederlaag die PSV leed op bezoek bij FC Emmen. De Tukkers moeten dan wel zien te winnen van Vitesse. Trainer Ron Jans voert één wijziging door in zijn opstelling, terwijl er ook wisselingen zijn bij Vitesse.

Vitesse en Twente staan om 18.45 uur tegenover elkaar. Als de thuisploeg wint, pakt het de derde plek en gaat het over PSV heen op de ranglijst. Trainer Jans kiest tegen Vitesse voor Alfons Sampsted als rechtsback. Joshua Brenet zit daardoor op de bank. Michal Sadílek is weer terug bij de selectie, maar de Tsjech begint ook niet in de basis. De aan Ajax gelinkte Mees Hilgers gaat wel gewoon starten.

Bij Vitesse zit doelman Kjell Scherpen een schorsing uit, na zijn rode kaart tegen PSV. Daan Reiziger staat daardoor onder de lat in het GelreDome. Phillip Cocu kiest daarnaast voor Maximilian Wittek als linksback. Mitchell Dijks zit daardoor op de bank, terwijl Nikolai Baden Frederiksen helemaal niet tot de selectie van de Arnhemmers behoort.

De opstellingen
Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Vlap, Kjølø; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Vitesse: Reiziger; Arcus, Flamingo, Meulensteen, Wittek; Tronstad, Kozłowski; Vidović, Bero, Manhoef; Bialek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie