'Ajax wil eenheid herstellen: Heitinga mogelijk nieuwe assistent Schreuder'

'Ajax wil eenheid herstellen: Heitinga mogelijk nieuwe assistent Schreuder'

26 januari - 17:53 Laatste update: 18:20
269

Ajax wil de eenheid tussen spelers en trainers herstellen door de technische staf op de schop te nemen. Johnny Heitinga kan klimmen in de hiërarchie bij de Amsterdammers.

Er zijn vraagtekens bij het aanblijven van Michael Reiziger en Matthias Kaltenbach, meldt het Algemeen Dagblad. Het vertrouwen in de technische staf is broos, bleek uit een praatsessie met mental coach Joost Leenders. De Ajax-spelers gaven aan niet tevreden te zijn over de huidige staf.

Heitinga heeft de beloften van Ajax al bijna twee jaar onder zijn hoede en is topkandidaat om de assistent van Alfred Schreuder te worden. Ajax had René Meulensteen ook op de korrel, maar verkocht Ajax een 'nee'. De Telegraaf meldt ook dat Heitinga topkandidaat is.

Ook het aanblijven van Kaltenbach is geen garantie. Hij werkte al samen met Schreuder bij Hoffenheim en voor hem moest Winston Bogarde toentertijd wijken. De inbreng van Bogarde wordt gemist, klinkt het.

Ajax wil de staf deze week nog op de schop nemen. Donderdagavond staat er een wedstrijd tegen FC Volendam op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie