PEC Zwolle-directeur en zaakwaarnemer Van den Belt spreken elkaar tegen

PEC Zwolle-directeur en zaakwaarnemer Van den Belt spreken elkaar tegen

31 januari - 00:02
29

PEC Zwolle-directeur Marcel Boudesteyn en Orlando Engelaar lijken niet volledig op één lijn te zitten. Thomas van den Belt heeft volgens Engelaar, zijn zaakwaarnemer, een vastgestelde afkoopsom in zijn contract staan, iets wat al langer in Zwolle rondgaat. Boudesteyn spreekt dat echter tegen.

Van den Belt wil naar Feyenoord en Feyenoord wil Van den Belt. Het hardnekkige verhaal gaat dat de middenvelder van PEC een clausule in zijn contract heeft staan, waardoor hij aankomende zomer voor een vastgesteld bedrag weg zou mogen. Engelaar bevestigde dat bij Rondo, maar Boudesteyn komt tegenover de Stentor met een ander verhaal.

"Omdat Thomas een aflopende verbintenis had en wij hem absoluut niet kwijt wilden, hebben wij het contract vorig jaar zomer net op tijd weten te verlengen. Komende zomer ontstaat er weer een nieuwe situatie, waarbij er tussen speler en club andere afspraken gelden. Van een gelimiteerde transfersom is absoluut geen sprake", aldus Boudesteyn.

Of het van een transfer naar Feyenoord gaat komen, zal moeten worden afgewacht. Van den Belt wil graag en hoopt dat de clubs eruit komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie