PSV ziet kandidaat afvallen: Hazard lijkt enige vleugelaanwinst te worden

PSV ziet kandidaat afvallen: Hazard lijkt enige vleugelaanwinst te worden

31-01-2023 15:37 Laatste update: 15:57
93

Geen PSV voor Adnan Januzaj en geen Adnan Januzaj voor PSV. De mogelijke komst van de Belgische aanvaller is van de baan, zo laat zijn zaakwaarnemer weten aan het Eindhovens Dagblad.

Januzaj was in de laatste dagen van de winterse transferperiode een belangrijke kandidaat om de nieuwe vleugelaanvaller van PSV te worden. Van een akkoord komt het echter niet. Hij blijft na lang twijfelen in Spanje, waar hij onder contract staat bij Sevilla.

In Eindhoven ligt men daar vermoedelijk niet wakker van. In de persoon van Thorgan Hazard heeft PSV de opvolger van Cody Gakpo al zo goed als zeker binnen. Januzaj had echter ook Noni Madueke kunnen vervangen. Hazard komt op huurbasis over van Borussia Dortmund en wordt vermoedelijk dinsdagavond gepresenteerd.

Januzaj gaf afgelopen weekend zelf aan graag naar Nederland te verhuizen om dichter bij zijn familie in Brussel te kunnen zijn. Hij speelt sinds de zomer van 2022 bij Sevilla, maar komt niet uit de verf. Afgelopen weekend zat hij tegen hekkensluiter Elche CF, niet voor het eerst dit seizoen, negentig minuten op de bank.