Op de valreep: Tottenham maakt in de zomer 45 miljoen over naar Sporting

Op de valreep: Tottenham maakt in de zomer 45 miljoen over naar Sporting

1 februari - 00:03 Laatste update: 00:10
6

Tottenham Hotspur heeft tien minuten voor de winterse transferdeadline zijn laatste winterversterking gepresenteerd. Pedro Porro komt over van Sporting Portugal. Naar verluidt huurt Tottenham de verdediger eerst, waarna het hem voor 45 miljoen euro over zal nemen.

Na het vertrek van Matt Doherty naar Atlético Madrid heeft Spurs rechtsback Porro binnengehaald. Met een origineel filmpje kondigt Tottenham de transfer vlak voor de deadline aan. Naar verluidt komt de 23-jarige Spanjaard eerst op huurbasis over, waarna Spurs hem verplicht moet inlijven. Porro zal dan een verbintenis tot medio 2028 ondertekenen, al meldt de Premier League-club daar niets over.

De transfercarrousel die op gang was gekomen door de exit van Doherty is nu bijna afgerond. Spurs haalde Porro dus als vervanger op bij Sporting Portugal, dat op zijn beurt Hector Bellerín overnam van FC Barcelona. De Catalanen zijn nu nog bezig met Julián Araujo als nieuwe rechtsback. De verwachting is dat die deal ook op tijd rond zal komen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s