Debutant Van Aanholt begrijpt niets van blessuretijd: 'Waar is dat op gebaseerd'

05-02-2023 17:37 Laatste update: 17:44
95

Ook Patrick van Aanholt is het allesbehalve eens met de blessuretijd die aan het einde van het duel met Feyenoord werd bijgeteld. De debutant van de Eindhovenaren zag als positief punt dat PSV in ieder geval niet had verloren.

"Positief is dat we niet hebben verloren, daar zijn we blij mee", vertelt Van Aanholt tegenover de Telegraaf. "Als je het bord ziet met negen minuten, denk je: 'Waar is dat op gebaseerd.' Dan moet je eigenlijk gewoon doorbikkelen, maar helaas valt dan nog die 2-2." Van Aanholt moest al snel in actie komen tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord, omdat Phillipp Mwene geblesseerd naar de kant moest.

Van Aanholt vertelt ook over de groep die na de wedstrijd nog eens verhaal ging halen bij scheidsrechter Danny Makkelie. "De zes minuten van de eerste helft begrijpen we, omdat er een speler van ons per brancard van het veld is gegaan. Maar die negen minuten niet." Alireza Jahanbakhsh maakte na zijn invalbeurt eerst de 2-1 en in de slotfase schoot de Iraniër ook de 2-2 nog binnen. Feyenoord blijft daardoor koploper en PSV is terug te vinden op plek vier.