Greenwood voedt speculaties op Insta, 'grote verdeeldheid binnen United'

Greenwood voedt speculaties op Insta, 'grote verdeeldheid binnen United'

06-02-2023 16:46
69

De toekomst van Mason Greenwoord houdt de gemoederen bezig in Engeland. De 21-jarige spits voedde maandag geruchten over een rentree bij Manchester United, maar op Old Trafford zou flinke verdeeldheid heersen.

Greenwood schoonde maandag zijn volledige Instagram-pagina op. Hij liet alleen enkele foto's van zichzelf in Manchester United-shirt staan. Bovendien zette de eenmalig Engels international zowel The Mancunians als Nike in zijn bio. Het zorgde direct voor speculatie, maar het Amerikaanse sportmerk benadrukt tegenover The Sun dat de samenwerking is verbroken ondanks dat Greenwood niet langer wordt vervolgd voor onder meer poging tot verkrachting. United lijkt nog geen besluit te hebben genomen.

The Guardian schreef al dat de situatie van Greenwood het personeel van Manchester United hoofdbrekens bezorgt. Eén stroming voelt een zorgplicht richting de aanvaller, die immers niet schuldig is bevonden en een groot deel van zijn opleiding bij de club genoot. Een ander deel vindt dat hij nooit meer het shirt van de club mag dragen. United maakte al bekend dat het een eigen proces doorloopt. In afwachting daarvan wilde manager Erik ten Hag niet reageren op de toekomst van Greenwood.