Feyenoord naar Friesland na bekerthriller: 50x je inleg bij zege op Heerenveen!

Feyenoord naar Friesland na bekerthriller: 50x je inleg bij zege op Heerenveen!

12 februari - 13:00 Laatste update: 17:08

ADVERTORIAL - Feyenoord gaat zondag na een ware bekerthriller met NEC op bezoek bij sc Heerenveen in de Eredivisie. Ondanks drie gelijke spelen in de laatste vier duels gaan de Rotterdammers nog altijd aan kop in de Eredivisie. Bookmaker Unibet heeft een mooie actie lopen voor nieuwe leden: pak 50x je inleg bij een zege van Feyenoord op Heerenveen! Hoe de actie werkt, lees je hieronder.

De achterban van Feyenoord zal nog op adem aan het komen zijn na de spectaculaire bekerwedstrijd van woensdag. Na een spektakelstuk met een rode kaart, acht doelpunten en een strafschoppenserie schoot Igor Paixão de club naar de kwartfinale van het bekertoernooi. Heerenveen had het doordeweeks aanzienlijk makkelijker en won op bezoek bij NAC Breda. Sydney van Hooijdonk scoorde twee keer tegen zijn oude club, waar vader Pierre in de Raad van Commissarissen zit.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van Heerenveen en Feyenoord. Selecteer 'Reguliere speeltijd: Feyenoord' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel €50 mee terug verdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het je om de juiste winnaar te voorspellen? Dan krijg je €50 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s