LIVE-discussie: Van Nistelrooij voert één wijziging door in PSV-opstelling

LIVE-discussie: Van Nistelrooij voert één wijziging door in PSV-opstelling

11 februari - 18:54 Laatste update: 19:20
146

Thorgan Hazard gaat zijn basisdebuut bij PSV maken. Ruud van Nistelrooij kiest voor de Belg in de voorhoede tegen FC Groningen. Daardoor moet Guus Til plaatsnemem op de bank.

PSV won woensdag met 3-1 van FC Emmen en nu mag het drie dagen later weer aan de bak. Trainer Ruud van Nistelrooij zet in op vastigheden bij de Eindhovenaren, daardoor voert hij maar één wijziging door in zijn basiselftal. Hazard gaat voor de eerste keer aan de aftrap verschijnen. Xavi Simons schuift daardoor terug naar het middenveld, terwijl Til het kind van de rekening is.

Ook Groningen-trainer Dennis van der Ree wijzigt zijn ploeg op een plek. Damil Dankerlui komt in het elftal, doordat Mads Bech Sørensen kampt met een gebroken arm. Voor de rest houdt de coach vast aan dezelfde ploeg die een knap punt pakte tegen FC Twente.

Het duel tussen PSV en Groningen gaat om 20.00 uur van start. PSV stijgt bij een overwinning even naar de derde plek, terwijl Groningen even uit de directe degradatiezone weg kan komen als het wint.

De opstellingen
PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Hazard.

Groningen: Verrips; Balker, Blokzijl, Dankerlui, Määttä, Pelupessy, Hove; Manu, Suslov, Irandust; Pepi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s