Romano: Leeds gaat niet voor Schreuder, die Premier League-move kan vergeten

Romano: Leeds gaat niet voor Schreuder, die Premier League-move kan vergeten

13-02-2023 15:05 Laatste update: 15:15
63

Alfred Schreuder gaat toch niet verkassen naar Leeds United, zo beweert Fabrizio Romano. De Nederlandse coach leek dicht bij een overstap naar de Premier League te zijn, maar volgens Romano is dat niet het geval.

Schreuder zat afgelopen weekend op de tribune bij Leeds, toen The Whites het opnamen tegen Manchester United. In verschillende Engelse media werd gemeld dat de voormalig trainer van Ajax hard op weg was naar Leeds, maar volgens Romano is daar niets van waar. De transferexpert beweert dat dat Schreuder nu weer in Nederland is, terwijl Leeds zijn zoektocht naar een nieuwe manager vervolgt.

Het is namelijk nog steeds niet bekend wie er voor de groep gaat staan bij Leeds United, dat vecht tegen degradatie. Feyenoord-coach Arne Slot was ook nadrukkelijk in beeld voor de job, maar hij en Feyenoord gingen niet op de Engelse interesse in. De nummer zeventien van de Premier League waagde ook al pogingen bij Marcelo Gallardo, Andoni Iraola en Carlos Corberan, maar de drie konden om uiteenlopende redenen ook niet aangetrokken worden.

Schreuder is sinds januari clubloos. Toen werd hij ontslagen bij Ajax na een teleurstellend eerste half jaar. In de wandelgangen gingen er al geruchten dat Schreuder zijn broer Dick Schreuder mee wilde nemen naar Engeland, maar ook dat gaat dus niet gebeuren.