Neymar damt kleedkamerruzies bij PSG in: 'Net als relatie met mijn vriendin'

Neymar damt kleedkamerruzies bij PSG in: 'Net als relatie met mijn vriendin'

13-02-2023 18:57
9

Neymar heeft maandag tijdens een persconferentie gereageerd op de verhalen rond ruzies in de kleedkamer bij Paris Saint-Germain. Volgens Franse media hadden sommige Braziliaanse spelers het aan de stok met technisch directeur Luis Campos.

Vooral Neymar en Marquinhos zouden het voortouw hebben genomen in de discussie met de beleidsbepaler. De woordenwisseling zou gekomen zijn door de laatste twee nederlagen tegen Olympique Marseille en AS Monaco. "Er is wel wat gebeurd, ja", bevestigt Neymar over het voorval. Tijdens de laatste wedstrijd tegen de Monegasken ontbraken belangrijke spelers als Kylian Mbappé en Lionel Messi.

Neymar vond het zelf in ieder geval geen erge discussie en hij vergelijkt het dan ook met meningsverschillen in de relationele sfeer. "Een kleine discussie, we waren het niet eens met elkaar. Dat gebeurt bijna iedere dag, maar ik hou van iedereen bij de club. Het is net als de relatie met mijn vriendin. Voetbal is niet alleen maar liefde en alleen maar vriendschap."

Toch zal het voor de Parijzenaren snel beter moeten, aangezien dinsdag één van de twee wedstrijden tegen Bayern München op het programma staat. Het tweeluik in de achtste finales van de Champions League gaat bepalen of PSG nog kans blijft maken op de zo begeerde trofee. 

No Poll