Mourinho is positief over zijn spelers en haalt uit naar kritische fans

Karsdorp krijgt steun uit onverwachte hoek: 'Ze begrijpen het niet'

20 februari 2023 om 11:33

José Mourinho hoopt op minder gefluit van de AS-Roma fans richting Rick Karsdorp. Na de 1-0 overwinning op Hellas Verona haalde de oefenmeester uit naar de kritische supporters, voor wie hij geen begrip heeft. Karsdorp en teamgenoten kregen juist complimenten van Mourinho.

In de wedstrijd tegen Hellas werd er veel gefloten en klonk er boegeroep vanaf de tribunes. De coach van Roma vond dit maar onterecht en was van mening dat zijn ploeg juist een uitstekende pot speelde. Met name Karsdorp kreeg het zwaar te verduren van de fans. De rechtsback werd eerder dit seizoen uitgemaakt voor een 'verrader' door Mourinho. Nu verdedigt de Portugees Karsdorp tegenover zijn fans. "Op rechtsback hebben we noch Cafu noch Maicon. Het spijt me dat de mensen geen eer geven die de spelers toebehoort. Ze begrijpen het niet", aldus Mourinho volgens Informazione.

Ook middenvelder Eduardo Bove kreeg veel mooie woorden van zijn coach. Volgens Mourinho moeten de supporters blij zijn met de speler, die 'meer van Roma houdt dan zij', in Mourinho's woorden. De hoofdtrainer hoopt op de support van de Roma fans in het affiche tegen Red Bull Salzburg. Roma maakt op donderdagavond 21:00 uur hiervoor hun opwachting in het eigen Stadio Olimpico.