Weghorst barst in cruciale United-week van ambitie: 'Willen vier prijzen winnen'

Weghorst barst in cruciale United-week van ambitie: 'Willen vier prijzen winnen'

21-02-2023 14:29
24

Wout Weghorst kan niet wachten tot het donderdagavond 21.00 uur is, als Manchester United en FC Barcelona op Old Trafford de return in de Europa League spelen. De spits voelt zich als een vis in het water in het iconische stadion en hoopt dit seizoen vier prijzen in de wacht te slepen met The Mancunians.

"Ik begin altijd te lachen als ik de tunnel uitloop en het stadion en het veld zie", aldus Weghorst in een interview op de clubsite van United. "De sfeer is fantastisch en als je me vertelt dat het op Europese avonden nog specialer is, dan kijk ik er nu al enorm naar uit."

United, dat in uitstekende vorm verkeert, staat aan de vooravond van een zeer belangrijke week. Na de kraker tegen Barcelona volgt komende zondag alweer de League Cup-finale tegen Newcastle United. "We zitten in een goede fase. We zijn nog op vier fronten actief. Dat moeten we zeker zo zien te houden. De finale komt er al aan, maar eerst is de Europese wedstrijd en we willen vier prijzen winnen", besluit de Nederlander, die in het heenduel in Spanje fungeerde als middenvelder. 

Manager Erik ten Hag kan tegen Barcelona weer beschikken over Scott McTominay, Lisandro Martínez en Marcel Sabitzer. Het is nog onduidelijk of Harry Maguire, Anthony Martial en Antony op tijd fit zijn voor de kraker.