Hattrick-held Di María staat op in Turijnse derby, Argentijn opgeleefd na droom-WK

Hattrick-held Di María staat op in Turijnse derby, Argentijn opgeleefd na droom-WK

28-02-2023 15:00 Laatste update: 15:04

ADVERTORIAL - Ángel Di María kan dinsdag opnieuw schitteren voor Juventus na zijn heldenrol tegen FC Nantes. De Argentijn maakte een hattrick in de Europa League en is sinds zijn gedroomde WK-winst bij vlagen onnavolgbaar bij De Oude Dame. 

Di María zet WK-vorm voort

De Argentijnse vleugelspeler leek in december een weinig spectaculair WK te beleven met Argentinië. In de eerste groepswedstrijd speelde de vleugelspeler de volledige wedstrijd, maar werd er verloren van Saudi-Arabië. Tegen Mexico gaf Di María een assist, maar in de laatste groepswedstrijd werd de speler in de tweede helft gewisseld. Di María werd in de achtste finale en halve finale zelfs op de bank gehouden vanwege een blessure.

In de WK-finale veranderde echter alles voor de speler van Juventus. Di María speelde ruim een uur tegen Frankrijk en wist in die tijd een doelpunt te maken én een assist te geven. Di María zou die dag de absolute ster van de WK-finale zijn geworden, ware het niet voor het feit dat Lionel Messi en Kylian Mbappé ook meespeelden.

Di María staat erom bekend altijd te leveren in grote wedstrijden en bewees dat dubbel en dwars op het WK. De Argentijn etaleerde afgelopen donderdag weer eens zijn klasse door een hattrick te maken tegen FC Nantes. De vleugelspeler schoot Juve eigenhandig naar de knock-outfase van de Europa League. 

Na het spektakel tegen Nantes staat dinsdag Torino FC op het programma in de Serie A. Juventus staat slechts achtste vanwege de fikse mindering in punten die de club kreeg als straf voor financieel gesjoemel, maar de ploeg zal zo scherp mogelijk aan de Turijnse derby willen beginnen.

Bij bookmaker Unibet zijn zeer mooie odds aanwezig voor een volgende heldenrol van Di María, die het de laatste tijd op de heupen heeft. Een treffer van de Argentijn kent een verhoogde odd van maar liefst 5.75. De schietgrage vleugelspeler staat erom bekend het doel van de tegenstander onder vuur te nemen. Ook daarvoor kun je bij Unibet terecht. Drie of meer schoten van de Argentijn, waarvan er minstens twee op doel gaan, levert je maar liefst 4.10 keer je inleg op!

De échte waaghals kan ook de bovenstaande bets combineren, waardoor je een duizelingwekkend hoge odd krijgt bij de wedcombo. Scoort Di María, schiet hij minstens drie keer en belanden twee schoten tussen de palen? Dan pak je bijna 25 keer je inleg met de odd van 23.57. Tel uit je winst met de vernieuwde Bet Builder! Meer informatie daarover is in de Lees Meer-blokken te vinden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.