'Booth kan Utrecht voor recordbedrag verlaten en Champions League gaan spelen'

'Booth kan Utrecht voor recordbedrag verlaten en Champions League gaan spelen'

06-03-2023 08:35
68

FC Utrecht kan deze zomer Taylor Booth voor een mooi bedrag verkopen. Volgens Voetbal International staat de Amerikaan op verschillende lijstjes binnen Europa en hebben de eerste clubs zich al gemeld in de Domstad, laat Voetbal International weten.

Afgelopen winter kwam er ook al veel interesse in de middenvelder, maar nu zouden de clubs nog een stuk concreter zijn. Onder andere clubs uit Engeland en Spanje zouden in de race zijn voor Booth. Één club zou zelfs op dit moment nog uitkomen in de Champions League. Booth mag wel alleen vertrekken als er een recordbedrag van boven de 8,5 miljoen euro wordt neergeteld.

Wedden

Meer odds

De waarde van Booth zou nog wat kunnen stijgen, omdat de middenvelder zijn debuut kan maken voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Voorlopig kan hij ook nog kiezen voor Italië, omdat Booth ook een Italiaans paspoort heeft. De Amerikaanse middenvelder kwam vorig jaar transfervrij over van Bayern München. Sindsdien laat Booth wekelijks zien belangrijk te zijn voor FC Utrecht. Zijn contract loopt nog tot 2025.