'Hazard wil vorstelijk contract bij Real Madrid ondanks fiasco uitdienen'

'Hazard wil vorstelijk contract bij Real Madrid ondanks fiasco uitdienen'

8 maart om 12:58

Eden Hazard is van plan zijn contract uit te dienen bij Real Madrid. De Belgische vleugelspeler heeft met het bestuur gesproken over zijn toekomst bij de club, die volgens hemzelf nog steeds in de Spaanse hoofdstad ligt. Dat meldt The Athletic.

Hazard beschikt over een contract tot medio 2024 en is van plan tot die tijd speler van Real Madrid te blijven. De dramatische vorm van de 32-jarige Belg is de laatste maanden voer voor speculatie, maar een vertrek lijkt niet in de maak. Hij wil om 'professionele en persoonlijke redenen' blijven tot het einde van zijn overeenkomst. De voormalige sterspeler van Chelsea heeft overigens ook geen aanbiedingen ontvangen van andere clubs, klinkt het.

Real Madrid haalde Hazard vier jaar geleden voor 100 miljoen euro naar Spanje, maar het huwelijk is uitgelopen op een faliekante mislukking. De spaarzame kansen die hij krijgt van trainer Carlo Ancelotti pakt de blessuregevoelige Belg zelden aan, terwijl hij wel bij de duurste spelers van de selectie behoort. Hazard speelde in slechts 73 van de 199 mogelijke wedstrijden voor de nummer twee van La Liga sinds zijn overstap van Chelsea.